Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy ciebie zabraknie

Kiedy ciebie zabraknie,założę twoją koszulę
Puste krzesło wypełnię wspomnieniami
Na stole wciąż dwa talerze i kubki dwa
Taka pozostanę,połowicznie martwa

Kiedy ciebie zabraknie,wtulę się w kąt szafy
Zamknięte drzwi ograniczą pustą przestrzeń
Twoje kurtki przytulają chude wieszaki
Taka pozostanę,połowicznie martwa

Kiedy ciebie zabraknie
słowo kocham runie z impetem
Huragan i chaos wypełnią moje dni
Bez parasola i twoich dłoni
moknąć będę wciąż
Taka pozostanę,połowicznie martwa

Kiedyś ciebie zabraknie...kiedyś.

9500 wyświetleń
83 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!