Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Kiwa się wtulony w gnieździe pościeli
Wzrok ma tępo do ściany przykuty
Oczy we łzach czerwone nie w bieli
W głowie rozterki jak palące druty
Sam siedzi, nie mając nikogo
Panika i żal - sufitem i podłogą
Promieni słońca nie widzi tylko wciąż wyje
Chciałby żeby serce przestało, ale ono - bije

3707 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!