Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Kimkolwiek jesteś
Dzisiaj będziesz nikim

Cokolwiek robisz
Dziś nie zrobisz już nic

Nadszedł koniec
Bezlitosny Pan
Wykona sąd
Nadszedł koniec
Poddaj się
I odłóż broń

Zamknie się brama niebios
Słońce złapać nie może tchu

Będzie boleć
Nie możemy zostać tu

Nadszedł koniec
Bezlitosny Pan
Wykona sąd
Nadszedł koniec
Poddaj się
I odłóż broń

Tortury nieśmiertelne
Płoniesz w ogniu piekieł

Budzisz się z przerażeniem
Teraz idź i nie grzesz więcej...

13 148 wyświetleń
102 teksty
65 obserwujących
  • Paticzek_84

    25 June 2010, 17:06

    Bardzo mi sie podoba! Mocno pouczające słowa

  • Andrea

    21 June 2010, 20:23

    Dziękuję i pozdrawiam wszystkich :)

  • 21 June 2010, 18:37

    Podoba mi się:)
    ciekawy i ładnie napisany
    pozdrawiam serdecznie

  • comatose

    21 June 2010, 15:56

    Ooo...piosenkarka; ciekawie ;)

  • Andrea

    21 June 2010, 10:27

    W sumie te wiersze (poza pierwszym) to piosenki... Bo ze mnie to taka niedoszła piosenkarka..

  • eveline2

    20 June 2010, 22:35

    To się nazywa postawienie grzesznika do pionu..ja obiecuję poprawę..heheh..
    Super Andrea,gratuluję i pozdrawiam cieplutko:)

  • comatose

    20 June 2010, 20:26

    Jak dla mnie bardzo ciekawy wiersz. Wciąga i daje do myślenia.
    Dobrze się czyta.

    Pozdrawiam :)

  • Andrea

    20 June 2010, 19:55

    Dziękuję i również pozdrawiam:)

  • Andrea

    20 June 2010, 18:35

    ..tak właśnie miało być! Dzięki:)

  • marzkaaa

    20 June 2010, 17:59

    ten wiersz mnie wciągnął...
    świetnie wzbudzasz emocje i muszę stwierdzić, że zakończenie jest bardzo dobre (hm... takie nierozstrzygające)