Menu
Gildia Pióra na Patronite

niepytanie

kim jesteś

podróży wiecznym nienasyceniem
kolekcjonerem tanich nadziei
które na moment bierzesz
w ramiona

kim powiedz

gdy chwila krucha w lustrze odbita

- pamięci motyl

w natłoku wspomnień
kolorem skona

22 047 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • onejka

    2 June 2014, 12:40

    niekiedy pytamy, choć wiemy, że odpowiedzi nie będzie... jak zawsze, drugie tyle kryje się z drugiej strony, pozdrawiam ;)