Menu
Gildia Pióra na Patronite

kim jesteś, że mówisz o miłości
wzrok twój zmęczony spływa powoli
pod powieki

i nie masz już krzyku w płucach
smaku w popękanych ustach
zgubiłaś gdzieś te powłoki, w których się kryłaś

więc czemu
ostatnim szeptem mówisz o miłości
ona już cię nie ochroni
przed światem, który zbyt boli
żebyś jeszcze mogła żyć

kim jesteś, że mówisz o miłości
nie uniosłabyś jej na ramionach
zaraz wypadłaby ci z rąk

https://www.youtube.com/watch?v=-qUZf4Wz7gM

15 888 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!