Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kim jesteś?
Obrazem? Dotykiem?
Słowem? Gestem?
Cieniem? Iskrami?
Cichym szeptem między głośnymi melodiami...

23 045 wyświetleń
194 teksty
18 obserwujących
  • Pechowa_

    24 August 2013, 09:26

    Wymowny wiersz.. ładny !