Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiedz Coś O Sobie.

Kim jesteś
ja tak mało o was wiem...

Zawsze intrygowały mnie
te wasze trzy szóstki
czy inne demoniczne symbole
ale żeby mnie tak zaraz nawiedzać...?

Dlaczego budzę się
o trzeciej nad ranem
strachem spocony
może jesteś tylko
zagubionym demonem...

Przecież tak niewiele o was wiem

Ale chyba tam istnieje samotność?

Bo tutaj owszem.

Czasem tak wielka
że najmroczniejszą istotę
ma się ochotę zaprosić
w ramiona

Mniemam
że herbaty nie pijasz
pewnie po prostu
się zgubiłeś...

... jak ja.

http://www.youtube.com/watch?v=QFxR3AREd00

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • 6 December 2014, 13:46

    Piękne

  • scorpion

    4 December 2014, 23:54

    Mnie nie stać. Na pewno jest wielu innych chętnych.

  • scorpion

    4 December 2014, 11:59

    I mnie, Onejko...

  • onejka

    4 December 2014, 09:45

    taki dreszcz mnie przebiegł...

  • scorpion

    4 December 2014, 09:33

    Chciałbym, Lila...

  • Daise

    4 December 2014, 04:24

    Adekwatne, do tego co właśnie siedzi mi w głowie. Idealne