Menu
Gildia Pióra na Patronite

Człowiek w lustrze

Kim jesteś człowieku w lustrze?
przyjacielem, pracownikiem, podatnikiem,
czy tym chłopcem, który płakał do poduszki? może jesteś sumą swoich grzechów albo jakimś męczennikiem, obłudnikiem?
I kim będziesz za lat kilka? co masz jeszcze
z sobą zrobić, by zobaczyć w końcu siebie?

1167 wyświetleń
6 tekstów
4 obserwujących
  • sprajtka

    9 January 2021, 16:05

    Lustro nie oddaje reszty...