Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twarz.

Kim jestem teraz?
Co jeśli jestem kimś
Z kim nie chciałbyś rozmawiać?
Kimś kogo nie chciałbyś w pobliżu.
Znów upadam.
Nie ma kogo winić.
Drink w mojej zastanawiającej się ręce.
Dawno, dawno temu był raj.
Teraz jest zguba.
Chce wrócić do siebie.
Lecz moje życie jest daleko ode mnie.

5940 wyświetleń
85 tekstów
3 obserwujących
  • MyArczi

    27 February 2020, 23:12

    trochę jakbyś chciała napisać trzy różne wiersze