Menu
Gildia Pióra na Patronite

kim ja jestem?
zgubiłam się we mgle brudnych emocji
zatykających umysł i serce i oczy
i całą egzystencję moją sprowadziwszy
do parteru
kim się stałam?

zaledwie

pyłem na wietrze
ćmą umierającą na przepalonej żarówce
znieczulicy ludzkiej

twojej

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!