Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bliski z daleka

Kilometry od ciebie trwam w zamyśleniu
Na odległość nasłuchuję twego serca
Szepnij, proszę, czy jesteś szczęśliwa
To jedno chcę wiedzieć, nim zgaszę dziś lampkę
I może jeszcze to, czy goszczę w twych myślach

To niesamowite, że wszystko się zgadza
A jednak dłoń
Zostaje pusta

Zamość, 6 kwietnia 2017 r.

12 779 wyświetleń
136 tekstów
16 obserwujących
  • Smurf007

    8 April 2017, 09:21

    refleksyjny i pełen empatii :)