Menu
Gildia Pióra na Patronite

szczęście

kilka słów
zapachu róż
cichy szept
motyla skrzydeł

porwał wiatr

wsłuchaj się w nie
i zachowaj
na smutne dni

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!