Menu
Gildia Pióra na Patronite

Summa summarum

kilkanaście miłych spotkań
trochę złudzeń rozczarowań
westchnień rozmów i czułości
można by nam pozazdrościć

dwa lata minęły szybko
wspominać już będę tylko
najcieplejsze w życiu chwile
gdy w brzuchu tańczył motylek

31 410 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących