Menu
Gildia Pióra na Patronite

autorewers

kilka łez
kropel na szybie
gitary łkanie

pożółkłe zdjęcie

jeszcze raz
i jeszcze
melodia zaklęta
w autorewersie

kochasz ?

nie mów
nieważne ...

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!