Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez Tytułu i Puenty

Kiepski nastrój
Kora śpiewa zimny maj
Ja łykam codipar i pyralgin.

Kilka słów rzucę na wiatr
niech uformują szereg
posiadam zdolności kredytowe
zaczerpnę coś z poprzednich wierszy.

Lepiszcze śpi
niech licho odpocznie sobie
może z worka wyjdzie konkretysta.

Zakładam okulary do potęgi 5d
poszperam w czerni
oni mnie nie widzą
ja wszystkich jak na dłoni.

Wiersz bez puenty nie istnieje
świat powstał z niczego
(nie mylić z Nietzsche)
ponoć też od słowa
domysły nie mają znaczenia.

[koniec wiersza]

10 380 wyświetleń
98 tekstów
2 obserwujących
  • piórem2

    17 September 2021, 16:02

    Za to treść jest konkretna.