Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamknąć i uwierzyć

kiedy zwietrzało na siłe
to co woni nieznajomo
tylko słowo zostaje

niesamowite zjawisko
pisane czy mówione

z tej strony
pachnie
dźwięczy
dotyka

to niemożliwe
rzeczą sceptycy

a wystarczy li
zamknąć oczy
i uwierzyć

25 988 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    19 December 2014, 19:22

    Miło.

  • 19 December 2014, 08:36

    Niezwyczajne przemyślenie ujęte w wiersz Pozdrawiam ;)