Menu
Gildia Pióra na Patronite

To już coś

Kiedy znikasz
Twoja wartość spada
Poniżej zera

Masz mnie

Kiedy umierasz
Przygnieciona krzyżem
Cierpienia
Ledwo oddychasz

Masz mnie

Kiedy powracasz
Zmęczenie wchodzi po schodach
Na twarz

Masz mnie

Kiedy dostajesz ciosy
I nie masz się już
Jak bronić

Masz mnie

Kiedy tracisz marzenia
Nie doznajesz olśnienia
Brak Ci sił

Masz mnie

Kiedy każdy dotyk boli
Poddajesz się złej woli
Nie wiesz o czym śnił
Twój wczorajszy sen

Masz mnie

Kiedy się modlisz
I mówisz
A tylko ściany słyszą
Twój ból
Twoją naiwność

Masz mnie
Czyli tylko siebie masz
Ale to już coś, kochana
To już coś

Bo żyjesz, oddychasz
Choć jesteś i znikasz
Choć ciemnym zdaje Ci się dzień
Choć piecze i boli
Każda z małych ran
Masz siebie
A to już coś, kochana
To już coś

15 888 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
  • WilceeQ`

    19 May 2011, 23:08

    Nie wiem czemu, ale przyszła mi na myśl litania ;>