Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepojęte...

Kiedy za dnia zamkniesz oczy,
widzisz nocy wstrętną głębię.
Lecz gdy nocą oczy zamkniesz,
wciąż noc widzisz. Niepojęte.

13 789 wyświetleń
177 tekstów
60 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!