Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szept Podłej Żmii

Kiedy wszystko Ci się znudzi
i zapragniesz znowu wódzi
obyś tym razem od razu się obudził!

Zapomniałem co mówiła do mnie
i co on do mnie mówił ...
'' porozmawiaj ze mną kiedy znów
głód Cie ogarnie i nie waż się
brać tego świństwa do buzi! ''

A jej szept wszystko zagłuszył
i nie słyszały moje uszy
ni mózg myśleć nie chciał dłużej ...

Obudziłem się 3 dni później
i choć bywało już z tym różnie
to jeszcze nigdy tak boleśnie jak tym razem ...

Dziś sam sekret sobie zdradzę
i tym samym sobie poradzę :
gdy znowu usłyszę tą podłą żmiję
to natychmiast ukręcę jej szyję,
bo jeśli znów jej szeptu posłucham
to ona mnie wkrótce zabije.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    20 September 2019, 13:31

    Już kilku zabiła, a nawet kilkutysięcznych o których mi nie dano usłyszeć...

    od Moon G