Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham skrycie

Kiedy wielka miłość cię dopada
i już człwiek na kolana pada
w oku kręci mu się łza
to jest miłość właśnie ta,
bo gdy kochasz tak szczerze
nikt ci tego nie zabierze
miłość tak się pojawiła
serce moje tak strawiła
zajęła serce całe
choć ono nie jest małe
jak nie kochać ciebie miła
coś mi się po nocach śniła
ja oddałem ci swe życie
choć cię kocham , kocham skrycie.

50 964 wyświetlenia
204 teksty
16 obserwujących
  • mill

    28 February 2016, 11:34

    ...ładny wiersz ...