Menu
Gildia Pióra na Patronite

na siebie

kiedy więdną dni
jeszcze w dłoni

i jak morze
bez pamięci
wsiąkamy w czas

od początku

rozerwani i niepełni
niebem skrawek ukojenia
kiedy do siebie
przylegają nasze rany

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    14 September 2015, 13:38

    Dziękuję Wam bardzo za zatrzymanie się u mnie.
    Pozdrawiam serdecznie!

  • Alfa Centauri

    13 September 2015, 22:31

    Bardzo bliski mi i dobry wiersz.
    Bez pamięci wsiąkamy w czas...

    Pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    13 September 2015, 20:25

    na prawdę dobry wiersz , ostatnie wersy mnie porwały ...

    Pozdrawiam Serdecznie :)

  • nicola-57

    13 September 2015, 14:49

    hmm..., db, za. Pozdrawiam.

  • silvershadow

    13 September 2015, 13:18

    Jest mi bardzo miło. Dziękuję.

  • jedna_łza

    13 September 2015, 13:03

    Bardzo ładny.. refleksyjny ... Pozdrawiam