Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak zwykle

kiedyś zarażałeś śmiechem
dziś echem stał się śmiech
bo w głowie szumi las
mętlik z gradobiciem

powiedz kiedy minie
tej niepogody czas
zapachnie znowu latem
wspomnienia wygna wiatr

zazielenią się nadzieją
oczy moje pełne trosk
wtedy mnie kopniesz w tyłek
na szczęście na rozpęd

jak zwykle

______________________________________________
lubię tu czasem przyjść ze śmietnikiem
z mętlikiem
by potem na długo dać nogę

Em.

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • 26 May 2015, 23:58

    Jak zwykle... nabałaganiłaś. :D
    Co do darowizny nogi, to możesz jeszcze złożyć korektę...w Skarbowym. :P
    Fajne.
    Pozdrawiam. :)

  • Myffa90

    26 May 2015, 16:01

    Kurde, chyba to lubię. Chociaż lepiej zatrzymywać słowem niż prowokacją.
    Mimo to lepszy rydz niż nic - zadowolę się i tym.

    Bez względu na...?

    Miłego również!

  • nicola-57

    26 May 2015, 13:59

    ależ prowokujesz... :)
    Pytam, dlaczego? Bez względu na... - miłego. :)