Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedyś
wszystkie troski spadną z chmur
srebrnymi kroplami deszczu

i znów będziesz mi pięknie mówić o miłości

niebo uśmiechnie się tęczą
i już żadnej łzy nie uroni

i dowiem się
że dwie dusze wtulone w siebie
mieszczą się w jednej dłoni

13 822 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • Cris

    10 December 2016, 22:09

    Pozdrawiam Pain. :)
    Brakuję Cię tu- nie piszesz już? :(

  • PainWithoutLove

    4 October 2016, 15:54

    kochani jesteście :) dziękuję za słowa i obecność :)
    Pięknego jesiennego dnia Wam życzę! :)

  • PrestonX

    3 October 2016, 22:53

    Pięknie ;)

  • zapach_bzu

    3 October 2016, 21:19

    Cudny... Aż słów zabrakło...

  • 3 October 2016, 20:38

    Ona nas czasem trzyma przy życiu...
    Ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • Cris

    3 October 2016, 18:48

    optymistycznie...ślicznie.
    pozdrawiam :)

  • 3 October 2016, 18:44

    bardzo ładny ;)