Menu
Gildia Pióra na Patronite

TO

Kiedyś tu było
Chyba cicho wyszło
Nie wiem dokąd
Wiem skąd

Czekałem, nie wróciło
Niezbyt dobrze mu tu było
Czasem kątem oka
Zobaczę to na schodkach

Mały drobny cień
Wspomnień cichych cierń
Tak mi bliskie bezpowrotne
Tak dalekie i bezpłodne

Było młode delikatne
Czasem tak niedostrzegalne
Pałętało się gdzieś w środku
Już nie będzie go w mym grodku

1188 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • dana1596

    14 June 2014, 22:53

    "kątem", "niezbyt"

  • Papużka

    14 June 2014, 15:17

    ciekawie