Menu
Gildia Pióra na Patronite

[

kiedyś dałabym Ci wszystko
gdy byłeś mnie blisko
teraz odszedłeś
nie czekam na Twój powrót
bo nie wierzę że wrócisz
zaczynam od nowa
nie obchodzi mnie co robisz
straciłeś dla mnie znaczenie
nie będę chciała być tam
gdzie powinieneś właśnie być
nie będę wpatrywać się w Ciebie
i czekać na Twoje spojrzenie
tamte chwile minęły
zamknąłeś je nie wiem gdzie
nie szukam ich choć za nimi tęsknię
będzie lepiej powtarzam
bo gorzej być nie może ;)

533 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!