Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Nie dla mnie zapach poezji

Kiedyś, chyba w tamtym maju
modliłem się żarliwiej
o co, już nie wiem
chyba o tę miłość
co była najpierwsza, najczerwieńsze
miała usta
wczoraj zapomniałem, gdzie mieszka
mój Bóg
ale kiedyś wiem, przypomni mi
ciepłym głosem
po co mnie stworzył

718 wyświetleń
2 teksty
4 obserwujących
  • wdech

    25 June 2014, 23:49

    OK nie bierz do siebie
    to w zasadzie było do wiersza, a raczej do istotnego odniesienia - bo ładny
    mówię serio
    ----------------------------------------------------------
    za radę dziękuję, nie skorzystam, nikogo tu nie szukam, hołdów nie składam
    i z nikim się nie zaprzyjaźniam
    tyle w temacie

    pozdrawiam

  • 25 June 2014, 22:49

    wdech
    opiniuj wiersz, nie moje czy cudze komentarze, będzie ok
    najpierw przeczytaj w czym rzecz potem możesz sobie zrobić wydech
    masz problem ? zdradził cie przyjaciel ? znajdź sobie przyjaciółkę
    - będzie wierna

    tyle w ramach rewanżu za radę, dzięks

  • wdech

    25 June 2014, 14:52

    hm
    brzmisz jak ,,osoba duchowna,,
    nie ma co narzekać, łapka się zagoi
    najlepsi ,,przyjaciele,, zdradzają najszybciej - Bóg... nigdy
    musisz się opowiedzieć
    ale nie tu

  • 25 June 2014, 14:28

    Wielkie dzięki za przyjazne przyjęcie, ręka w gipsie w dalszym ciągu, ale sięga do klawiszy - to nie usprawiedliwienie, żeby nie było ;) pozdrawiam

  • anna kowalczyk

    22 June 2014, 23:55

    ...przypomni...choćby spojrzeniem...

    ...pięknie...:)

  • IceCherry

    30 May 2014, 21:05

    O ! Myślałam, że wrócisz z L4 :)
    jakąś trafioną myślą, a tu proszę...poezja.

    Pięknie ! ;)

  • M44G

    30 May 2014, 20:28

    "ciepłym głosem
    po co mnie stworzył "

    Abyś żył i tworzył.