Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez wahania

cały świat na twoich ramionach
postawiłam na jedną kartę
choć mówiono mi
że nasza historia
w moich liniach papilarnych się nie mieści

kiedyś podniosłeś z ziemi
duszę ze złamanym skrzydłem
i może dlatego dzisiaj
nawet gdy coś we mnie się kruszy
stoję za tobą murem
i nie potrafię cię skreślić

137 931 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    24 November 2015, 19:59

    Dziękuję Mill, cieszę się, że zajrzałeś;)

  • mill

    24 November 2015, 18:03

    ....Madziu jak zawsze śliczny wiersz ;* ........