Menu
Gildia Pióra na Patronite

zmiany

"Kiedyś byłam dla wszystkich, a teraz nawet nie wiem czy jestem dla siebie."

tylko imię
wciąż to samo
i na miejscu

przed nazwiskiem

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • mill

    8 February 2015, 16:16

    ..czas idzie do przodu więc się wszystko zmienia.......ładnie ....fisz...

  • fyrfle

    28 January 2015, 18:47

    Zmiany są. Czy chcemy czy nie. Problem, że ni akceptujemy ich.

  • 21 January 2015, 22:22

    Egzotyka :)

  • motylek96

    21 January 2015, 13:35

    taka kolej rzeczy:)

    pozdrawiam

  • 20 January 2015, 10:23

    G., w gorączce pisałam. Nawet coś z tego wyszło.

    PearlSoul25, albo to poza jakieś nieobecne.