Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedyś...

Kiedyś zbliżą się nasze oczy
będziemy w siebie zapatrzeni.
Tak całe życie, w dzień i w nocy
zawsze siebie odnajdziemy.

Kiedyś złączą się nasze dłonie
w nich pulsujące najszczęśliwsze
serca, palcami oplecione.
Dotykać będziemy życie.

Nasze usta dotkną się kiedyś,
ugrzęzną w sobie zachwycone
i z głębin wypłyną na brzegi
te marzenia rozmarzone.

https://www.youtube.com/watch?v=a3HcZM7LWn8&fbclid=IwAR1k3ntx4KY4t1p_A9vUy39e1RyB4oi-OybSNca9vAJwkRpJ6jdkc2zJI5o

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • Maciek Zz

    6 June 2020, 13:09

    Jest tu tyle fajnych dziewczyn... napisz erotyk...
    zlecą się - będziesz mógł wybierać. ;)

  • 6 June 2020, 13:03

    Obiecanki...
    Kiedy? Bo lata mi lecą... :P:D ha ha
    Fajne.
    Pozdrawiam. :))