Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś...

Kiedyś zapytasz mnie
jak to stało się,
że pokochałam Cię
Wtedy ja odpowiem, że
nie pamiętam nic z przeszłości,
bo w niej tylko smutek gości
"Myśli moje były proste
i radosne jak marzenia o wiośnie" -
Powiem do ucha Ci,
że ktoś co noc mi się śnił,
że o kimś myślałam wciąż,
a ten ktoś to dziś mój mąż.
Kiedyś i ja zapytam Cię,
jak to stało się,
że pokochałeś mnie...

24 185 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!