Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pajęczyna.

Kiedyś wszystkie wspomnienia pokryje kurz pajęczynę moich myśli rozwieje świeży powiew wiatru na moich policzkach. zaświeci słońce w pochmurnej poczekalni życia, zatroskana twarz nabierze blasku, zranione serce odzyska spokój.To co umarło ożyje,co boli krwawić nie będzie. Tęsknota przestanie wołać twoje imię,a miłość zostanie zwrócona w twoje ręce.

65 868 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • szpiek

    11 May 2022, 21:06

    I jak po latach?

    od kati75
    • kati75

      12 May 2022, 14:13

      Jest tak jak napisałam ,a może nawet lepiej...😉