Menu
Gildia Pióra na Patronite

biały welon z mgły

Kiedyś włożę
ci na głowę
biały welon.
Wtedy może
oczy twoje
się rozśmieją.

A obrączkę
na twą rączkę
delikatną.
I tą drogą
księżycową
pójdziesz gładko.

Cztery ściany
zamieszkamy
w skromnym domku,
a w nim z nami
nasz świat cały
od początku.

48 003 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • piórem2

    4 June 2020, 11:50

    bez pieprzu potrawa jest mdła ale jak chcesz to usunę dla ciebie

  • piórem2

    2 June 2020, 20:12

    no jak subtelne

  • kati75

    2 June 2020, 16:34

    Delikatnie ,subtelnie ....;-)