Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś wezmę
ostry wdech
i pozabijam
złe myśli

Odetnę umysł
od wszystkich
nie oszczędzę
nikogo

Przetnę
ciasne więzy
które
noszę ze sobą

W azylu przestrzeni
rozpiszę
scenariusz
na nowo.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!