Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tajemnica

Kiedyś
to było kilka lat temu
byłem
w starej chacie
otoczonej bzami

w maju

ktoś opuścił ten dom
zostawiając budzik
łóżko
i obrazy ze świętymi
powleczone pajęczynami
w jednej z izb panowała cisza
i coś
co do tej pory
nie pozwala zasnąć...

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Niebieska Róża

    27 June 2020, 14:07

    w klimacie, który daje dużo do myślenia i do tego, że każdy ma inne :)