Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Kiedyś się spotkamy~~

~~Kiedyś się spotkamy~~
Zatrzymam Cię na chwil parę
Na długość jednego oddechu
Zostanę z Tobą gdy zechcesz
I nie odejdę w pośpiechu

Pamiętać chcę blask Twoich oczu
I smak pocałunku słodkiego
Bo kiedy ta chwila przeminie
Zostanie jak coś najdroższego

Być może to chwila nie więcej
Co czasem trwa jak oka mgnienie
Lecz w sercu pozostań gdy zechcesz
I bądź mojej duszy natchnieniem

Nie trzeba nam słów przecież wiesz
By cieszyć się chwilą co mamy
Opowiesz mi wszystko bo wiem
Że kiedyś się pewnie spotkamy.

109 506 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • krysta

    5 October 2015, 23:15

    piękny wiersz, choć urzekła mnie przedostatnia zwrotka. :)
    pozdrawiam serdecznie Agnieszko :)