Menu
Gildia Pióra na Patronite

Daj sobie przeszkodzić w odbieganiu od tematu

kiedyś się o mnie potkniesz może
zatrzymasz chwilowo na dłużej
w bezpiecznej pozycji życiowej
szansy podanej na dłoni

gdzieś się na mnie natkniesz może
zaskoczy cię to miejsce na dobre
wspólne wino na ławce z oparciem
o bezpańskie otwarte ramiona

może zachłyśniesz się mną porządnie
nabierzesz mojego powietrza na raz
dwa może trzy się zawahasz czy warto
zwolnić ze mną przed metą

12 230 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących