Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedyś się dowiesz
że dużo piszę

a wszystkie wiersze
dla ciebie
o drugiej pięćdziesiąt trzy

i słów zapominam
bo myślę
czy wciąż jestem ja i ty
czy już
m o ż e
m y

8949 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
  • onejka

    14 September 2016, 10:12

    magia drugiej pięćdziesiąt trzy zatem niech trwa jak najdłużej :)

    od Ciska
  • wdech

    13 September 2016, 00:04

    o drugiej pięćdziesiąt trzy ?

    to tylko majaczenie

  • Naja

    12 September 2016, 22:25

    Ładne :-)