Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sierpień

Kiedyś
polecę do Kambodży
zobaczyć z bliska
To co tak dalekie
twoje oczy

Nie ma nic co bardziej
bolało
niż
ten głupi grzech
gdy
niby nic
się nie stało.

Nikt nie wie
jak wygląda
na cmentarzu
śmiech,

czeka nas
chcesz czy nie

czas nas zje.

4466 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!