Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic razy dwa

kiedyś pewnie
nie czekałabym ani chwili
narzuciłabym tylko Black XS na nadgarstki
i miałbyś mnie na wyłączność

dzisiaj
wieczór jest sędzią

mówisz że świece
i wino czerwone
noc taka ciepła
jak lubię
i mógłbyś spełniać marzenia

a ja
popijam białe reńskie

spadaj

mam randkę z Johnnym Deep`em.

13.08.2011 r

83 908 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • motylek96

    23 October 2020, 06:18

    Skorpionie to perfumy.
    Kobiety w zapachy kochaja się ubierać

    Onejka, pamiętam tego wiersza. Gdy go popełniłaś💙

  • scorpion

    23 October 2020, 00:20

    A co to są black xs...? Ktoś mnie wtajemniczy?

  • kszyszunia

    22 October 2020, 21:41

    Historia mojego życia. 😂
    Nie ma to, jak białe reńskie i Johnny Depp!
    Wieczór idealny ☺️

    od Maciek Zz, Fergus, Malachite
  • Maciek Zz

    22 October 2020, 21:37

    Ktoś dostał kosza 😏
    wynocha 🍷

    od onejka