Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś osoba tak kochana
Kiedyś osoba tak wspaniała
dziś po mału zostaje zapomniana.
Miłość kiedyś tak szałowa dziś już bywa znienawidzona.
Co się stało?
Co uczyniło?
To co ślepe w realne się zamieniło.

36 732 wyświetlenia
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!