Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Kochanie i rumianki'

Teksty z obrazami - 'Kochanie i rumianki' - solange1969
'Kochanie i rumianki' - solange1969

Kiedyś odnajdę Ciebie sprzed lat
nie wypuszczę Cię z serca,z ramion
nie pozwolę Ci odejść już nigdy
będziemy już razem na wieki
gdziekolwiek-tu albo w Hadesie

uklękniemy oboje przysięgając
miłość na wieki.Podarujesz
mi bukiet rumianków ,wiesz,
ze je uwielbiam.Pójdziemy
znowu na spacer do Raju

Ukochasz mnie jak dawniej
wycałujesz mnie placząc
oddam Ci pocałunków milion
wszystkie łzy Twoje i moje
zmieszają się we łzy nasze

52 965 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
  • solange1969

    27 July 2021, 16:01

    pozdrawiam Was Dziewczynki i dziękuję pięknie za serduszka/nie zaslużyłam przecież,serdeczności :)