Menu
Gildia Pióra na Patronite

przystanek

kiedyś odejde przecież wiesz
że bez ciebie, nie szkodzi
kolorów ze sobą nie zabiorę

tylko serce posiwiale czasem
cichym westchnieniem zegarów
o jedna smierc za wczesnie

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    2 October 2012, 08:21

    dziękuję, że zatrzymaliście się u mnie na chwilę:)

    yestem Rusałka żałobnik to piękny motyl, dla tych którzy urok umieją dostrzec;)

    pozdrawiam :))

  • Gaia

    1 October 2012, 22:43

    gdy serce odchodzi czas zmienia kolory w nas
    Smutny wiersz a jednak piękny :)

  • anja341

    1 October 2012, 11:55

    Jeden stopień za wysoko. ;)

  • 1 October 2012, 11:08

    Smutne, choć piękne...
    Motyl, który się wszystkim czarny być wydaje
    mieni się kolorami tęczy, jeśli tylko potrafimy patrzyć.
    Pozdrawiam :)
    http://foto.recenzja.pl/Forum-album_showpage-pic_id-11635.html