Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko i nic ważnego

kiedyś na kamieniach
dziś na fotelach
wciąż siedzimy na tyłkach
dawniej na kije i kamienie
teraz na proch i napalm
nieprzerwanie się zabijamy

wszystko ewoluuje
nawet dylematy
wczoraj – powiedzieć czy nie powiedzieć
dzisiaj – wcisnąć enter czy delete
i nadal kłamiemy

wszystko ewoluuje
prócz ludzkiej natury
i nic się nie zmienia

48 114 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • Kasik

    6 August 2013, 21:27

    A to nie koniec historii, więc ciekawe jak to będzie w przyszłości?

  • motylek96

    6 August 2013, 19:13

    natury ludzkie Piter nie da się zmienić

  • Smurf007

    6 August 2013, 19:08

    Ciekawe spojrzenie, pisane językiem 'modern'..
    Doceniam takie zwłaszcza, a tak ich mało..:(
    Często Chopina słuchają, a kłamią jak z nut..
    Szacun ;)