Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś

Kiedyś może zrozumiem
Czy życiem mi byłaś
...kiedyś może odkryję
Czemu się zmieniłaś...

Świat nasz będzie padołem
...skończonej miłości
A Ty z tym matołem...
...przytuleni w nicości

Mów mu, jakaś Ty biedna..
..i że nie wiesz co miłość
Że nic już Ci nie zjedna...
Tego co się skończyło

Mów mu, że przeze mnie
...nic mu dać nie możesz
Tak w nocy jak we dnie...
Nic mu już nie stworzysz...

I jeśli będzie kochał
To niech się męczy okrutnie
Ty mu przecież mówiłaś...
Jeśli kocha...
...zostanie

...i niech z nerwów
...schudnie

Dla Z. (podobno Skarbu do odkrycia)

AD 02.2017

11 624 wyświetlenia
79 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    27 April 2020, 12:10

    Dzisiaj?

  • SebikB

    27 February 2018, 21:00

    będzie dobrze ...musi być ;)

  • fyrfle

    27 February 2018, 12:45

    Smutne .