Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedyś a teraz...

kiedyś mogłam codziennie pisać, że brakuje mi:
Twoich oczu, które patrzyły na mnie z miłością
Twoich ust, które mówiły mi piękne słowa
Twoich dłoni, które z delikatnością motyla dotykały mojego ciała
I Ciebie całego, Twojej bliskości...

teraz mogę napisać, że nie brakuje mi:
Twoich oczu, ust, dłoni i Ciebie...

dlaczego?

może dlatego że:

w Twoich oczach zamiast miłości zagościła kpina
z Twoich ust zamiast pięknych słów wydobywa się krzyk
a Twoje dłonie zmieniły się w bokserską pięść
a Ty stałeś mi się tak bardzo daleki od ideału którego poznałam kiedyś...

1148 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • 2 June 2010, 23:33

    cieszy mnie to ^^
    również pozdrawiam :)

  • Głucha_Cisz

    2 June 2010, 15:42

    Bardzo się mi podoba ten wiersz....Pozdrawiam