Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja..

kiedyś kochałam jesienne wieczory
dziś tęsknoty oczy pełne
o Boże, zabierz to wszystko..

ten pluszowy miś
nie zastąpi ramion
ale jeszcze pachnie
pachnie Tobą..

upijam się tym zapachem
i zamykam oczy
i zasypiam
w wyimaginowanym poczuciu bezpieczeństwa

o, serce
zwolnij
zaczekaj na miłość
może tylko na chwilę zwolniła
może to tylko my pobiegliśmy zbyt szybko..

http://www.youtube.com/watch?v=3aF9AJm0RFc

16 000 wyświetleń
148 tekstów
76 obserwujących
  • Insomniaa

    11 October 2012, 19:40

    dobry wiersz. bardzo

  • BlakeDeen

    10 October 2012, 15:50

    Kocham twoje wiersze.

  • BlakeDeen

    8 October 2012, 19:28

    Wspaniale Katarzyno, ujmujesz moje serce słowami tego wiersza.

  • annak

    7 October 2012, 22:44

    nigdy nie można tracić nadziei...smutny, ale ładnie ten smutek zobrazowany...
    pozdrawiam serdecznie :)))))

  • luterin

    7 October 2012, 19:00

    Prześliczny...zatrzymałaś mnie delikatnością z jaką piszesz o smutku... Pozdrawiam.

  • agniecha1383

    7 October 2012, 12:06

    śliczny Twój wiersz Kasiu...może i zwolniła miłość...bądź cierpliwa czasem warto bo możliwe że ze zdwojoną siłą Cię później zaskoczy:)I nie smutaj się:(pozdrawiam

  • czarna mamba

    7 October 2012, 11:53

    wow to"cos" co lubie:)

  • Gryska

    7 October 2012, 11:40

    Niesamowity... I ta końcówka, taka spokojna...

  • katjaa

    7 October 2012, 11:36

    dziękuję za miłe słowo..
    pozdrawiam..

  • misiek45

    7 October 2012, 11:35

    Piękny wiersz -pozdrawiam serdecznie:)