Menu
Gildia Pióra na Patronite

NAZAJUTRZ

Kiedyś jak ja bym tu trafił
to pewnie bym się załamał ...
Gdy rzekłbym, że dziś cos mnie trapi
to bym Cię kochanie okłamał.

Dziś jestem szczęśliwy, że jestem
i Ciebie mam też mój Ty skarbie,
i łóżko dostałem dzis wreszcie
i o to gdzie spać się nie martwię.

I oczy już dziś mi się kleją
i ręce w poduszkę zatapiam
i wrzeszcie zasypiam z nadzieją,
że nic mnie nazajutrz nie strapi.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!