Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś ciebie znajdę

może nad modrym strumykiem
może na ścieżce zasypanej śniegiem

może cię nie rozpoznam opalonej słońcem
może mi umkniesz z wiatrem, który
strącił ostatni liść z drzewa

kiedyś ciebie znajdę
może w moim sercu

25 648 wyświetleń
160 tekstów
53 obserwujących