Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostanie Słowa Do Ciebie

Kiedyś Ci wszystko powiem
Jak bez Ciebie ciężko było
Gdy miałam wrażenie że życie we mnie zwątpiło
Gdy łza mój policzek tuliła
A ciemna chmura mroku moje serce okryła
Jak bardzo tęskniłam
I Cię potrzebowałam
Szkoda że za czasu Cię nie przejrzałam
Uniknęłabym bólu , cierpienia
Tych wszystkich chwil zwątpienia
Teraz co noc myślę o Tobie
Może los bajkę jeszcze o nas kiedyś opowie.

251 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!