Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś

Kiedyś chciałam pisać wiersze...
Nie wiedziałam, o czym.
Może o miłości pierwszej,
po której wypłakałam oczy?

Może o zachodzie słońca,
o śpiewie ptaków na drzewie?
O czym można pisać wiersze?
Niestety, nadal nie wiem.

6643 wyświetlenia
34 teksty
2 obserwujących
  • silvershadow

    25 May 2020, 16:51

    każda chwila jest bogata w wiersze
    - najtrudniej jest pisać o miłości
    próbując ją zgłębić, zgłębimy wszechświat
    pozostawiając większą resztę ;)